Assalammualaikum semua. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan dari sebuat syarikat photography iaitu ANY EVEN PHOTOGRAPHY. Jumlah tempahan hanya 30 helai sahaja. Dan jenis baju yang dipilih adalah tshirt round neck cotton warna putih. Mudah-mudahan berpuas hati dengan hasil yang dibuat.

 

Jika berminat untuk membuat tempahan samaada dalam kuantiti sedekit atau banyak, boleh lah hubungi kami secara terus untuk mendapatkan quotation. HUBUNGI

3 Responses so far.

  1. Siti rozana ab. latiff says:

    salam,
    boleh tak buat tshirt untuk anak2 berumur 1thn -6thn. saya ingin mencari tshirt untuk sambutan hari down sindrom sedunia pada mac akan dtg. jumlah yang dikehendaki dalam 50 helai.round neck tshirt,plain. dan dibelakang tshirt tulis KIWANIS KLANG. Harap dapat bagi harga sewajarnya memandangkan tshirt ini untuk kanak-kanak istimewa. terima kasih.

  2. aida arshad says:

    hai…. sy nk tau,sy nk tempah mcm yg di atas tubut in black tp sy nk tulisan yg simple n hnya di blkg t.shrts….like ( MUA PHOTOGRPHER TALENTS WORKS 2GETHER )… than bhgn shrts dpn bwh kiri (my email n name)….. i nak tau hrga n minimum..plesss sms or coll me 0178768756,coz i need urgent

  3. Mas says:

    Salam.. Sy berminat nk tempah round neck t-shirt around 15-20 helai. Design agak simple mcm kat atas. Tp, design sendiri. Agak2 how much ye? Plz email me ya. TQ :)


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.