Apron Design

Posted by Admin 50 Comments

Assalammualaikum. Saban hari permintaan cetakan apron semakin tinggi. Ada yang nak buat untuk personal, ada yang nak buat untuk restaurant, kedai kek dan roti, kelas-kelas masakan, kolej-kolej, malah ada juga yang tempah apron untuk majlis-majlis yang berkaitan aktiviti masakan.

Terima kasih kerana mempercayai hasil cetakan kami.

Bagi mereka yang baru pertama kali ingin membuat cetakan apron, disini saya ingin terangkan MOQ dan jenis-jenis cetakan yang kami tawarkan. Dan sebelum itu ingin saya memperkenalkan color-color terbaru apron.

apron-katalog

katalog apron

Asasnya terdapat 2 jenis cetakan yang biasa saya recommend kepada para pelanggan iaitu Silk Screen dan Heat Press. Dan setiap jenis cetakan mempunyai MOQ tersendiri.

1) HEAT PRESS PRINTING

Secara mudah cetakan ini menggunakan kertas dan ink khas untuk cetakan apron. Size kertas maximum size A4. Jika design anda mempunyai banyak color, bertone, dan kuantiti yang ingin dibuat adalah sedekit di galakan mengunakan kaedah ini.

MOQ printing bagi kaedah ini adalah 5 helai.

heat-press-paper

apron heat press printing

2) SILKSCREEN PRINTING

Ini adalah salah satu kaedah printing yang menjadi pilihan ramai kerana hasil cetakkan lebih tahan lama. Silkscreen printing adalah cetakan yang menggunakan rubber dye. Ia amat sesuai bagi design yang mempunyai solid color atau design-design berbentuk vector.

Harga bergantung pada kuantiti dan jumlah color pada design.

MOQ printing bagi kaedah ini adalah 10 helai.

apron

silk screen apron 1 color

aa

silk screen 2 color

 

Jika ingin membuat pertanyaan dan tempahan boleh terus hubungi saya. Digalakkan untuk menyediakan design atau draf design bagi memudahkan pemberian harga. Sekian terima kasih.

Whatsapp/SMS: 012-244 5492 ; Alamat Showroom: 75-1, Jalan Prima SG3, Prima Sri Gombak.

Categories: Apron, Design

50 Responses so far.

  1. yan says:

    comelnye apron ni..
    kite masak tak penah pakai apron.. asben kata xyah.. dpt pakai apron letak name sendiri cun gak eh..

    salam..
    klu sudi jemput undi bby kite kat blog
    http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html
    tq

  2. ain chew says:

    cam ner eak klu nak beli 2 0r 3pcs jer.. harge cam ner

  3. ayin says:

    wahhh apron pn ada.lawa gile

  4. fariduddin says:

    salam..tumpang tny, klu apron dlm bilangan 5-10 pasang rm brp ya? sila emel..tq..

  5. Restu says:

    nice design. saya follow.

  6. eciz says:

    cemana nak contact kamu? saya nak order 3 apron warna hitam seluruh.

    tulisan hanya WARUNG FARIZA dan ada nama2 pekerja. tolong contact saya ye. 017-7971147, atau ym saya di nisa_echa823801@yahoo.com atau skype nama ecizles

  7. feeza macho says:

    saye dtg tengok2 ..menarik ! boleh bg present kat mak nih .. next month sye tempah ek 🙂 jemput dtg blog sye 🙂

    http://ininotafeeza.blogspot.com

  8. chek' bedah says:

    Salam…Saya sgt berminat….tolong contact sy bleh…017-2967037. Sbb nye sy tau nk contact awak mcm mana???

  9. Nini D.. says:

    tq sbb sudi singgah blog saya..
    saya berminat nak tempah apron..yang warna hitam tu nampak elegan sanagt kalo pakai kat dapur..tapi tempahan bukanlah dalam kuantiti yang banyak..mungkin dalam 10 – 12 helai utk contest yang bakal saya buat…

  10. zurinah says:

    salam… kalo tempah apron yang warna hitam dalam 10 helai dapat diskaun ke?

  11. aisha says:

    sy pown nk order apron ngn tshirt
    nt sy confirmkan corak n berapa helai sume k

  12. ewan says:

    mcm ne klu nak order?sy nak order 100 nih? ada tak siap print skali… klu boleh cntc num sy… 0126224541.. nak pakai dalam bulan 6 nih… plz tlg sy…

  13. apron bewarna ada x?

  14. rie says:

    mcmana cara nak tempah 3 helai shj?
    email: riemacho@gmail.com
    phone: 012-3253407

  15. cikyaya says:

    kalau nak order 10 berapa?
    kalau boleh yang ada pocket depan.

  16. Zana says:

    Sy nak order 5 helai apron & 10 helai T Shirt.
    Utk apron – 2 yg ada poket kat depan
    Sila hubungi sy di 017-2811256 dgn segera…
    Terima Kasih.

  17. Shaz says:

    tadi sy ade tnya pasal t-shirt, kalo sy nak order apren ni skali dlm 4 helai canpur baju 13 helai..bleh kurang lg tak

  18. mazlan says:

    askum..nak tanya dlu.. kalau nak order apron warna hitam tu dalam 3 helai berapa harga ye..sms saya di 017-5442240 tq

  19. zaliza says:

    saya nak order dalam 30 pcs.nak quotation.
    please let me know ASaP.

  20. syuhada says:

    macam mana nak design apron?saya dah try cari application utk buat design tapi tak jumpa.saya nak tempah dlm 12helai.ataupun design pihak tuan yang buatkan?

  21. Bie says:

    Nak tahu harga untuk 10 helai. email pada saya ye

  22. farhana says:

    cantik yg hitam tu…..kalau nak buat nama company dlm 10pcs..berapa yer?

  23. joey says:

    Nak Beli apron putih tak payah printing ada? Please email jjoeyzz@yahoo.com

  24. jaja says:

    kak pm harga apron ni..tq

  25. hafiz says:

    harga rm8-rm12 tu termasuk apron atau harga printing shj?

  26. Aisyah says:

    Salam…

    just nk tanya.. berapa minimum tempahan utk apron ekk??

    Thanx 🙂

  27. din talib says:

    salam. selalunya berapa lama boleh siap? boleh quote saya harga untuk 10 helai, 20 helai dan 30 helai tak? kalau printing nama pula harga bagaimana kira? ada beza kah harga apron hitam dan putih.
    terima kasih

  28. AJ says:

    salam, boleh bagi quotation apron warna putih + logo untuk 10 helai?

  29. Sue says:

    Hi, boleh bagi saya quotation untuk 10 helai apron hitam.

    Terima Kasih

  30. ira says:

    Saya berminat utk order apron putih dalam 10 helai. Sila hubungi saya segera di 0166653497. Terima kasih

  31. daya says:

    hai, bleh bg quotation tok apron simple printg (nma n trikh)1 colour untk 20, 30 & 40 hlai x. nk apron colour hitm ye. please email me asap. tq.

  32. api3 says:

    sy nak tempah apron dlm 3 dulu bole bg harga x? nanti email kat sy justapis (at) gmail.com

  33. lia says:

    Salam. Saya nak quotation untuk apron printing logo dan nama company 12helai. Color pasti lagi. tq

  34. RASYIDAH ABD RAHMAN says:

    saya nk wt apron kaler merah@maroon dlm 5-6 helai..nblh x nk letak gambar ala lukisan pastu bwhnye nk tulis D’Hasnah Kitchen.tulisannye style italic sikit..blh bg sebut harga dulu?..tq

  35. ibad says:

    qoute utk 10 helai hitam n printed, pls
    email to ebar86@yahoo.com
    thnx 🙂

  36. hilmi says:

    Salam,
    Saya nak beli apron putih dan nak buat printing company logo sekali. tolong pm saya quotation dkat email saya edzrin@live.com.
    Secepat mungkin ye admin.
    Terima kasih

  37. muffin says:

    hai, bole tolong quote saya untuk :
    1. apron kaler hitam atau putih sekali dengan our simple company name ya…
    2. berapa lama masa diambil untuk siap
    3. minimum order, coz kami tak ramai yang guna setakat ni
    sekian tk.

  38. hana says:

    Salam..

    Hana nk tanya..boleh x kalau nak print my logo atas apron..

  39. Nurulhuda muhamad says:

    Kalau saya nak tempah apron warna hitam seperti triqaz chocolate dan ada print nama company utk 10 helai berapa ye kosnya? Berapa lama utk siap?

  40. Serihamsinar Serihamsinar says:

    Salam mcmane yer xdapat feedback pon

  41. sanisah ibrahim says:

    saya nak order apron dlm 10 helai..sila eamil saya..

  42. maya says:

    salam,

    saya berminat nak order apron ni. ada event. camana nak hubungi ye?

  43. ariell says:

    Berminat.sila email ke saya segera.perlu dlm kuantiti yg banyak

  44. Nadira idari says:

    Berminat nak tempah 5 helai. Boleh design gambar kartun tak? Pm harga 🙂 tq


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Assalammualaikum. Saban hari permintaan cetakan apron semakin tinggi. Ada yang ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors