Apron Tumes

Posted by Admin 1 Comment

Salam Maal Hijrah kepada semua yang beragama Islam. Mudah-mudahan tahun ini meniup keazaman yang lebih kuat untuk menjadi hamba-Nya yang lebih baik. Insyaallah.

Kali ini kami ingin berkongsi tempahan apron yang dibuat oleh Yazed dari Cheras. Jumlah tempahan yang dibuat hanya 20 helai sahaja. Mudah-mudahan berpuas hati dengan hasilnya. =) . Dan opsss maaf la..kualiti gambar kali ni tak berapa baik. fuhh….layan je la. hehe

Proses lapisan warna pertama

Closeup design yang dihantar.

Siappp pun.

 

Kepada mereka yang berminat untuk membuat tempahan apron, jangan terkejut yerh harga apron ni lagi mahal dari tshirt round neck cotton. Al-maklum kami pun dapat harga mahal. hehe. Kepada supplier apron yang berminat nak supply apron dekat kami, bleh tinggalkan pesanan kami di email yerh.

Untuk membuat sebarang pertanyaan tentang tempahan, boleh la berhubung kami secara terus melaluiĀ http://eizustshirt.com/hubungi/

Categories: Apron, Design, Silk Screen

One Response so far.

  1. zulkifli says:

    salam.bleh bg sy quotation apron x?ada tak servis design apron sekali?untuk perniagaan makanan saya..


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.