Baju Rewang Ain

Posted by Admin 13 Comments

Salam 1 Malaysia semua. Sempena kita masih di bulan yang mulia ini, dan terdapat banyak undangan majlis open house dan majlis perkahwinan…. kami ingin berkongsi tempahan baju rewang yang dibuat oleh Ain. Tempahan ini adalah sempena Majlis perkahwinan nya baru sahaja berlangsung minggu lepas. Mudah-mudahan majlis berlangsung dengan lancar dan kami doakan Ain berbahagia hingga akhir hayat.

Jumlah tempahan yang dibuat oleh Ain adalah sebanyak 7 helai sahaja. Dan jenis baju yang menjadi pilihan Ain adalah baju lacoste berwarna kelabu. Design yang dicetak adalah design yang dibuat sendiri oleh Ain, comel kan…. Untuk pengetahuan semua, kaedah pencetakan yang kami lakukan adalah menggunakan kaedah Silk Screen.

Kini kami menawarkan beberapa PAKEJ PERKAWINAN seperti PAKEJ TSHIRT REWANG & PAKEJ NON-WOVEN BAG, jika ada yang berminat untuk mendapatkan pakej ini, sila HUBUNGI KAMI

 

Hasil yang telah siap dibungkus

Closeup design yang dibuat oleh Ain

Hasil

Closeup design yang dibuat oleh Ain

Proses pencetakan

 

Untuk sebarang pertanyaan tempahan, anda boleh hubungi kami secara terus. Sertakan DESIGN anda untuk memudahkan kami memberi quotation – CONTACT

13 Responses so far.

  1. Masitah Othman says:

    Salam…

    Saya bakal berkahwin pada May 2012 tahun depan..
    saya nak mintak quotation harga baju rewang warna coklat untuk 30 helai….

    tolong email ke alamat gmail yang diberi..

    Thanks…

  2. ziela says:

    hai sy zila nk tya klu sya nk baju mcm kt ats tp wrna ungu bpe hrga,leh tak email hrga satu baju bpe?

  3. Shuzanna Shoib says:

    Salam. Saya nak buat baju t shirt di majlis perkahwinan adik saya bertemakan warna hijau pink.

  4. mira says:

    leh bg saya x quotation baju ne sya nak lam 10 helai

  5. noor says:

    Saya bakal berkahwin pada jun 2012
    saya nak mintak quotation harga baju rewang warna ungu untuk 25 helai….
    tolong email ke alamat gmail yang diberi..
    Thanks…

  6. ain says:

    bg harga u baju kaler itam n then printing 1 colour (light yellow only) for 20 pcs.. send to my email

  7. balqis says:

    salam
    1) t-shirt kolar ade x? berapa RM untuk 11 pasang
    2) ade saiz XXXL x?

  8. dayana says:

    salam..sy dh isi borang tu..xde reply pun..email pun dh..


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.