Tshirt Blackberry

Posted by Admin 8 Comments

Assalammualaikum semua. 2 minggu yang meletihkan dengan tempahan dan aktiviti harian. Tak sempat nak updated beberapa tempahan yang lepas. Hari ni ada free sekit, so tunggu la kami updated perlahan-lahan yerh. Kali ni ada tempahan dari Mr. Alonzo atau Mail dari Cheras yang sangat ramah. hehe. Design yang dihantar adakah design BBMe.Apa itu BBMe? ahakzz. Sesiapa yang memiliki hand phone Blackberry confirm tahu punya.  Kata Mr. Alonzo, baju ni dibuat untuk suka-suka jerh dengan kawan-kawan.  Jumlah tempahan yang dibuat adalah 13 helai sahaja. Semua adalah tshirt cotton round neck . Dan kaedah printing yang dipilih adalah jenis silk screen.

Proses layer pertama

Proses layer kedua

Close up design kat tangan

Close up design berlakang

Pandangan belakang tshirt

Pandangan hadapan tshirt

Close up design hadapan

Taraaa….ni la hasilnya. Siap di lipat kemas.

 

Kepada mereka yang berminat untuk membuat tempahan, boleh la hubungi kami secara terus. Dan kalau boleh send la design sekali, untuk memudahkan kami memberikan quotation yang sewajarnya. —-> CONTACT

8 Responses so far.

  1. Nine says:

    lawa….nice…bape RM yer ?

  2. latip taher says:

    kalau tmpahan below 10 helai brpe?

  3. zizan says:

    cun, berapa RM ni?. kena order ke ape ni?.

  4. faz says:

    boleh x bt tag nama fazarul

  5. oh daus says:

    berape harga bro ? kaler laen ada ?

  6. wowwww….saya suka saya suka….hehehe….Harga camne?

  7. bilaal says:

    berapa sehelai? nk beli jugak… design?


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.