Archive for the ‘Design’ Category

   PROMOSI REWANG Kembali Lagi !!!!! Atas permintaan yang amat menggalakkan dan sempena aktiviti cuti sekolah yang bakal dipenuhi dengan undangan Majlis Perkahwinan. Kami berbesar hati menawarkan Harga Istimewa Tshirt Rewang kepada Keluarga dan Bakal Pengantin . Harga yang ditawarkan setanding dengan hasil cetakan terus dari Kilang kami sendiri. Anda boleh preview hasil cetakan kami sebelum  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kami menawarkan perkhidmatan cetak tshirt secara pukal dengan cetakan yang dijamin berkualiti tinggi. Semua tempahan cetak baju layan menerima tawaran HARGA KILANG kami. Setiap sebut harga bagi setiap design yang hendak dicetak bergantung kepada tahap kesukaran design, kuantiti dan jenis material baju yang diperlukan. Untuk tempahan cetak baju sila klik —-> TEMPAHAN Untuk  [ Read More ]

Tshirt Heat Press

Posted by Admin 0 Comment

Assalammualaikum dan salam sejahtera kami. Sedang mencari tempat cetak baju dengan menggunakan kaedah heat press?? haaa kami la jawapan nya. Bagi cetakan jenis heat press, tiada minimum order yang dikenakan. Sehelai pun boleh. Untuk memastikan kualiti gambar yang dicetak berkualiti dan cantik, pastikan gambar yang anda hantar bersize besar. untuk tempahan, klik HUBUNGI

Assalammualaikum. Kini kami membuka peluang peniagaan kepada mereka yang berminat untuk menjadi usahawan tshirt dengan memasarkan design anda sendiri. Dimana kami berbesar hati menawarkan HARGA AGENT bagi setiap tempahan pukal yang anda lakukan. Caranya??? Hanya berikan kami salinan SSM dan kad pengenalan anda bagi bukti penglibatan anda dalam perniagaan. Dan anda akan diberikan salinan harga  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju secara pukal. Kepakaran kami adalah mencetak tshirt menggunakan Silk Screen, Heat Press, Embroidery atau Sulam. Setiap harga bergantung kepada design dan kuantiti. Maka pastikan anda mempunyai design atau simple draf cetakan yang dikehendaki bagi mengelakkan harga yang diberi tidak berpadanan. Kami cuba memberi harga dan  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju secara pukal. Kepakaran kami adalah mencetak tshirt menggunakan Silk Screen, Heat Press, Embroidery atau Sulam. Setiap harga bergantung kepada design dan kuantiti. So pastikan anda mempunyai design atau simple draf cetakan yang dikehendaki bagi mengelakkan harga yang diberi tidak berpadanan. =============================================== Untuk sebarang pertanyaan tentang  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju secara pukal. Setiap harga bergantung kepada design dan kuantiti. So pastikan anda mempunyai design atau simple draf cetakan yang dikehendaki bagi mengelakkan harga yang diberi tidak berpadanan. Segala pertanyaan sila Call/Whatsapp/SMS : 012 244 5492 atau klik HUBUNGI  

Assalammualaikum. Belum terlewat utk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua pelanggan dan bakal pelanggan kami. Kami sudah beroperasi secara walk-in dan online setelah bercuti panjang. Jika ingin membuat tempahan secara walk-in, boleh lah datang terus ke kedai kami di Ampang Water Front (bersebelahan kedai Manjaku Baby) Atau secara online dengan mengisi form tersebut——–> ORDER  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Jom layan gambar hasil tempahan sempena GREEN Running Community. Tshirt round neck cotton dengan cetakan 2 warna dihadapan baju. Jika berminat untuk membuat tempahan, sila send design anda untuk memudahkan kami memberi sebut harga. Untuk Pertanyaan / Tempahan sila isi form ini yer——–> CONTACT atau Email: admin@eizustshirt.com Call/SMS/Whatsapp: 012 244 5492

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua. Ok lah tak nak cakap panjang-panjang, jom tengok hasil cetakan tshirt jenis kaedah silk screen kami. Jenis material yang dicetak adalah tshirt round neck cotton. Design yang dihantar oleh customer kami hanya memerlukan cetakan 1 warna hadapan, dan 1 warna belakang. Untuk sebarang pertanyaan harga, boleh hubungi kami – HUBUNGI  [ Read More ]

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors