Archive for the ‘Special Price’ Category

Tshirt Heat Press

Posted by Admin 0 Comment

Assalammualaikum dan salam sejahtera kami. Sedang mencari tempat cetak baju dengan menggunakan kaedah heat press?? haaa kami la jawapan nya. Bagi cetakan jenis heat press, tiada minimum order yang dikenakan. Sehelai pun boleh. Untuk memastikan kualiti gambar yang dicetak berkualiti dan cantik, pastikan gambar yang anda hantar bersize besar. untuk tempahan, klik HUBUNGI

Assalammualaikum. Kini kami membuka peluang peniagaan kepada mereka yang berminat untuk menjadi usahawan tshirt dengan memasarkan design anda sendiri. Dimana kami berbesar hati menawarkan HARGA AGENT bagi setiap tempahan pukal yang anda lakukan. Caranya??? Hanya berikan kami salinan SSM dan kad pengenalan anda bagi bukti penglibatan anda dalam perniagaan. Dan anda akan diberikan salinan harga  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju secara pukal. Setiap harga bergantung kepada design dan kuantiti. So pastikan anda mempunyai design atau simple draf cetakan yang dikehendaki bagi mengelakkan harga yang diberi tidak berpadanan. Segala pertanyaan sila Call/Whatsapp/SMS : 012 244 5492 atau klik HUBUNGI  

PROMOSI TAHUN BARU

Posted by Admin 5 Comments

PROMOSI TAHUN BARU….. PROMOSI AWAL TAHUN…. Haaaa….tengah mencari tempat untuk cetak baju dengan harga rendah?? Haaa kebetulan..kebetulan…, kini kami ada tawarkan cetak baju dengan harga serendah RM10 sehelai. Tak percaya kan?? Kami pun tak percaya, hihi. Tawaran ini hanya untuk tshirt round neck cotton dengan cetakan 1 color printing. Dan jumlah minimum tempahan adalah 30  [ Read More ]

Categories: Design, Special Price

Assalammualaikum semua. Atas permintaan yang hebat… sekali lagi kami mengadakan Promosi Tshirt Rewang. Kepada bakal pengantin… jangan ketinggalan untuk membuat tempahan. Disini kami ada sediakan pakej istimewa. Anda boleh baca kelebihan pakej ini dibawah. Anda boleh menghantar design anda sendiri ATAU jika anda tidak mempunyai design…. anda boleh pilih contoh2 vector yang telah kami sediakan  [ Read More ]

Salam semua. Disebabkan Promosi Baju Rewang yang lepas mendapat sambutan yang menghangatkan, dan kini Eizus Tshirt sudah mempunyai ruang pencetakan yang lebih baik, kami berbesar hati untuk memberi SPECIAL PRICE lagi kepada bakal-bakal pengantin. Berikut adalah PAKEJ REWANG dan PAKEJ NON-WOVEN BAG yang kami tawarkan …….. (Opss…nak tahu harga sila CONTACT kami yerh) Kepada bakal-bakal pengantin, jangan  [ Read More ]

Salam Hari Jumaat. Mudah2an hari ini semua diberkati oleh-Nya. Kali ini kami ingin berkongsi dengan tempahan istimewa kami. Tempahan ini dibuat oleh Natasha dari Jordon. Actually orang Malaysia tapi pergi Jordon untuk melanjutkan pelajaran. Pandaiiiiiinyeeeeeee. Semoga berjaya ok. hehehe. Keistimewaan baju couple yang ditempah oleh Natasha ni adalah design gambar karikatur beliau dengan abang sayang.  [ Read More ]

Salam 1 Malaysia. Lagi sekali kami menerima tempahan tshirt rewang. Kali ini datang nya dari Marina dari Johor. Tshirt rewang ni adalah sempena majlis perkahwinan nya yang akan berlangsung 11 June 2011 ini. Jumlah tempahan yang dibuat adalah sebanyak 20 helai sahaja. Material yang digunakan bagi tempahan ni adalah tshirt round neck warna hitam, dan  [ Read More ]

Assalammualaikum semua. Kali ni kami ada buat lagi promotion untuk Tshirt Couple. Apa yang special? Korang boleh buat karikatur muka korang sendiri kat atas tshirt tu. Promotion ini adalah usahasama antara Eizus Tshirt dengan kartunis dari Mycartoonnizz. So kalau siapa-siapa yang berminat, boleh lah hantarkan gambar paling ceria dan jangan lupa bagi tahu kami tentang  [ Read More ]

Salam 1 Malaysia. Untuk tempahan tshirt rewang kali ni datangnya dari Yani. Kalau dilihat post sebelum ini, yani ada juga menempah 3 pasang tshirt couple berlainan design. Tempahan tshirt rewang ini adalah untuk majlis perkahwinan abangnya yang akan diadakan pada 20hb March ini. Semoga majlis perkahwinan berjalan lancar dan mempelai akan berbahagia hingga akhir hayat.  [ Read More ]

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.