Archive for the ‘Tshirt Family Day’ Category

   PROMOSI REWANG Kembali Lagi !!!!! Atas permintaan yang amat menggalakkan dan sempena aktiviti cuti sekolah yang bakal dipenuhi dengan undangan Majlis Perkahwinan. Kami berbesar hati menawarkan Harga Istimewa Tshirt Rewang kepada Keluarga dan Bakal Pengantin . Harga yang ditawarkan setanding dengan hasil cetakan terus dari Kilang kami sendiri. Anda boleh preview hasil cetakan kami sebelum  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju secara pukal. Kepakaran kami adalah mencetak tshirt menggunakan Silk Screen, Heat Press, Embroidery atau Sulam. Setiap harga bergantung kepada design dan kuantiti. Maka pastikan anda mempunyai design atau simple draf cetakan yang dikehendaki bagi mengelakkan harga yang diberi tidak berpadanan. Kami cuba memberi harga dan  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Jom layan gambar hasil tempahan sempena GREEN Running Community. Tshirt round neck cotton dengan cetakan 2 warna dihadapan baju. Jika berminat untuk membuat tempahan, sila send design anda untuk memudahkan kami memberi sebut harga. Untuk Pertanyaan / Tempahan sila isi form ini yer——–> CONTACT atau Email: admin@eizustshirt.com Call/SMS/Whatsapp: 012 244 5492

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua. Ok lah tak nak cakap panjang-panjang, jom tengok hasil cetakan tshirt jenis kaedah silk screen kami. Jenis material yang dicetak adalah tshirt round neck cotton. Design yang dihantar oleh customer kami hanya memerlukan cetakan 1 warna hadapan, dan 1 warna belakang. Untuk sebarang pertanyaan harga, boleh hubungi kami – HUBUNGI  [ Read More ]

As salam dan Salam 1 Malaysia. Alhamdullilah syukur atas kesempatan sekali lagi untuk mengUpdated webpages kami ini. Kekurangan tenaga kerja menjadi halangan dalam usaha untuk memaklumkan kepada semua yang kami masih beroperasi seperti biasa. Kerja mengambil tempahan cetak baju masih berlangsung. Segala updated terkini seperti promosi, kelas cetak baju, dll banyak  dikongsi di laman facebook  [ Read More ]

Assalammualaikum dan Selamat Tahun Baru 2013 buat semua yang dikasihi. Berbulan-bulan nampaknya website ini tak berUpdated. Maaf yer. Buat pengetahuan semua, kami masih beroperasi secara online. So segala tempahan secara online masih kami terima. Kepada mereka yang ingin menempah secara walk-in, boleh lah datang terus ke kedai baru kami di Ampang Water Front, Ampang, Selangor.  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan dari bekas pelajar Polisas. Tempahan ini bersempena reunion pertama mereka. Jumlah tempahan hanya sebanyak 30 helai. Jenis baju yang diminta adalah tshirt round neck hitam dan design yang berwarna oren. Mudah-mudahan berpuas hati dengan hasil kerja kami.     Jika berminat untuk mendapatkan quotation, sila  [ Read More ]

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera. Kali ini kami ingin berkongsi dengan tempahan dari Encik Suhaidy dari JKKP Ibu Pejabat. Tempahan ini bersempena Hari Keluarga yang telah diadakan pada hujung tahun lepas. Jenis tempahan adalah tshirt round neck 100% cotton warna merah dengan cetakan 2 warna dihadapan baju sahaja. Dan jumlah tempahan adalah sebanyak 200helai. Mudah-mudahan berpuas  [ Read More ]

Assalammualaikum semua. Wahhh seronok bercuti sempena Tahun Baru Cina ni ye. Ok kali ni kami ingin berkongsi hasil tempahan yang telah dibuat oleh Syazwani. Tempahan ini bersempana Family Day yang telah pun berlangsung pada bulan Desember 2011 yang lepas. Syazwani memilih untuk custom tshirt. Apa yang di custom?? haaa….cuba lihat betul-betul kolar dan lengan tshirt  [ Read More ]

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua. Hari ni, kami nak share tempahan dari Fara Fana. Tempahan ni adalam sempena Family Day. Kira dia yang handle bab order-order tshirt ni. hehe. Tempahan yang dibuat adalah sebanyak 57 helai. Ada macam-macam jenis baju. Contohnya; Round Neck short, Round Neck long ,  Round Neck (laddies cutting), Polo short, Polo  [ Read More ]

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors