Archive for the ‘Tshirt Rekreasi’ Category

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kami menawarkan perkhidmatan cetak tshirt secara pukal dengan cetakan yang dijamin berkualiti tinggi. Semua tempahan cetak baju layan menerima tawaran HARGA KILANG kami. Setiap sebut harga bagi setiap design yang hendak dicetak bergantung kepada tahap kesukaran design, kuantiti dan jenis material baju yang diperlukan. Untuk tempahan cetak baju sila klik —-> TEMPAHAN Untuk  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju secara pukal. Kepakaran kami adalah mencetak tshirt menggunakan Silk Screen, Heat Press, Embroidery atau Sulam. Setiap harga bergantung kepada design dan kuantiti. Maka pastikan anda mempunyai design atau simple draf cetakan yang dikehendaki bagi mengelakkan harga yang diberi tidak berpadanan. Kami cuba memberi harga dan  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Jom layan gambar hasil tempahan sempena GREEN Running Community. Tshirt round neck cotton dengan cetakan 2 warna dihadapan baju. Jika berminat untuk membuat tempahan, sila send design anda untuk memudahkan kami memberi sebut harga. Untuk Pertanyaan / Tempahan sila isi form ini yer——–> CONTACT atau Email: admin@eizustshirt.com Call/SMS/Whatsapp: 012 244 5492

As salam dan Salam 1 Malaysia. Alhamdullilah syukur atas kesempatan sekali lagi untuk mengUpdated webpages kami ini. Kekurangan tenaga kerja menjadi halangan dalam usaha untuk memaklumkan kepada semua yang kami masih beroperasi seperti biasa. Kerja mengambil tempahan cetak baju masih berlangsung. Segala updated terkini seperti promosi, kelas cetak baju, dll banyak  dikongsi di laman facebook  [ Read More ]

Assalammualaikum dan Selamat Tahun Baru 2013 buat semua yang dikasihi. Berbulan-bulan nampaknya website ini tak berUpdated. Maaf yer. Buat pengetahuan semua, kami masih beroperasi secara online. So segala tempahan secara online masih kami terima. Kepada mereka yang ingin menempah secara walk-in, boleh lah datang terus ke kedai baru kami di Ampang Water Front, Ampang, Selangor.  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kali ini kami ingin berkongsi dengan tempahan cetak baju yang telah dibuat oleh pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM). Jenis tempahan adalah tshirt round neck warna hitam dengan cetakan hijau yang bersesuai dengan tujuan acara yang dilangsungkan. Untuk pengetahuan semua, kaedah yang kami gunakan untuk mencetak tshirt ini adalah dengan menggunakan  [ Read More ]

Assalammualaikum semua. Wahhh makan sakan nampak… makan-makan jugak tapi jangan lupa senaman ok. Nanti obes susah pulak nanti. Tempahan cetakan baju kali ini adalah bersempenan aktiviti perlawanan bola tampar. Jenis baju yang ditempah adalah jenis tshirt round warna hitam. Dan cetakan baju yang diinginkan adalah cetakan depan belakang. Untuk pengetahuan semua, cetakan yang digunakan adalah  [ Read More ]

Tempahan Tshirt ATV

Posted by Admin 1 Comment

Assalammualaikum. Hai semua…jom kita lihat hasil tempahan kami kali ni. Tempahan tshirt kali ini adalah dari seorang penggemar sukan lasak ATV. Jenis tempahan yang dibuat adalah tshirt round neck hitam. Cetakan yang diminta adalah cetakan hadapan dan belakang tshirt. Jumlah tempahan yang dibuat hanya 25 helai sahaja. Berminat? jom tempah……… TEMPAHAN     Untuk sebarang  [ Read More ]

Assalammualaikum semua. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan dari sebuah syarikat yang mengendalikan program-program Team Building. Menurut pengasas syarikat PERFECT MIND RESOURCES, tempahan baju kali ini bersempena untuk aktiviti team building yang akan diadakan di Pulau Kapas. Menarikk kan tempat bina semangat yang diadakan tu? Jenis tempahan adalah tshirt round neck warna royal blue dengan  [ Read More ]

Tshirt CIC 013 UPM

Posted by Admin 1 Comment

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia semua. Kali ini kami ingi berkongsi tempahan dari pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM). Jenis baju yang dipilih adalah baju cotton berkolar. Semuanya berwarna hitam. Design yang hendak dicetak pula hanyalah design saiz A4 + 1 warna dibelakang baju dan logo 1 warna di hadapan baju. Jom lihat hasil cetakan…….   Jika  [ Read More ]

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors