Archive for the ‘Tshirt Universiti’ Category

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kami menawarkan perkhidmatan cetak tshirt secara pukal dengan cetakan yang dijamin berkualiti tinggi. Semua tempahan cetak baju layan menerima tawaran HARGA KILANG kami. Setiap sebut harga bagi setiap design yang hendak dicetak bergantung kepada tahap kesukaran design, kuantiti dan jenis material baju yang diperlukan. Untuk tempahan cetak baju sila klik —-> TEMPAHAN Untuk  [ Read More ]

Bismillahirrahmanirrahim. Dengan izin-Nya berpeluang lagi kami berkongsi updated terbaru tentang tempahan cetak baju yang telah kami terima. Kali ni kami nak berkongsi tempahan dari seorang agen jualan kami. Tempahan nih dah lama, tapi baru terjumpa gambar ni dalam folder computer maka nak kongsi juga lah sebab design yang dihantar sangat menarik. Design yang menarik tetapi  [ Read More ]

As salam. Kali ini kami ingin berkongsi dengan anda semua hasil tempahan yang telah buat pelanggan kami. Jenis tempahan yang dibuat adalah tshirt round neck color hitam. Untuk pengetahuan pelanggan dan bakal pelanggan kami yang baru pertama kali ingin menempah cetak baju dengan kami, kaedah cetakan yang kami lakukan adalah dari  kaedah Silk Screen. Kaedah  [ Read More ]

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kali ini kami ingin berkongsi dengan tempahan cetak baju yang telah dibuat oleh pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM). Jenis tempahan adalah tshirt round neck warna hitam dengan cetakan hijau yang bersesuai dengan tujuan acara yang dilangsungkan. Untuk pengetahuan semua, kaedah yang kami gunakan untuk mencetak tshirt ini adalah dengan menggunakan  [ Read More ]

Assalammualaikum semua. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan dari pelajar Kolej Canselor, Universiti Putra Malaysia. Jumlah tempahan hanya 64helai sahaja, semuanya tshirt round neck warna putih. Suci bersih kan. =) Kepada pelajar-pelajar sekolah mahupun IPTA / IPTS yang bercadang untuk menempah tshirt bagi sebarang aktiviti, jangan segan-segan untuk menghubungi kami. Send sahaja design anda dan  [ Read More ]

Tshirt CIC 013 UPM

Posted by Admin 1 Comment

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia semua. Kali ini kami ingi berkongsi tempahan dari pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM). Jenis baju yang dipilih adalah baju cotton berkolar. Semuanya berwarna hitam. Design yang hendak dicetak pula hanyalah design saiz A4 + 1 warna dibelakang baju dan logo 1 warna di hadapan baju. Jom lihat hasil cetakan…….   Jika  [ Read More ]

Salam Jumaat semua. Kali ini kami ingin berkongsi dengan tempahan yang telah dibuat oleh pelajar UNITEN Kajang. Jumlah yang ditempah hanya 36 helai sahaja. Jenis baju yang dipilih adalah dari jenis tshirt round neck 100% cotton. Semua  baju adalah berwarna hitam. Bagi yang tidak mengetahui tentang jenis-jenis cetakan baju, tempahan yang telah dibuat ini adalah  [ Read More ]

Hai semua. Sekali lagi kami ingin berkongsi tempahan dari student Universiti Putra Malaysia (UPM). Jenis tempahan yang dibuat adalah tshirt round neck 100% cotton warna hitam.  Apa yang kami faham, tuan punya tempahan dan kawan-kawan ada buat aktiviti cuci kereta pada hari konvokesyen yang dilangsungkan di UPM. Seronok jugak yerh cari duit lebih. (^___^)    [ Read More ]

Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia. Tempahan kali ini dibuat oleh seorang pelajar Universiti Putera Malaysia (UPM) untuk Karnival Kesenian Islam yang dianjurkan oleh mereka. Jumlah tempahan hanya 86 helai sahaja. Jenis baju yang dipilih adalah dari jenis tshirt round neck cotton yang berwarna Royal Blue. Mudah-mudahan berpuas hati dengan hasil cetakan kami. Jangan lupa order  [ Read More ]

Salam 1 Malaysia. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan dari pelajar Fakulti Sains Komputer & Teknologi Maklumat, Universiti Putra Malaysia (UPM). Jumlah tempahan adalah sebanyak 155 helai sahaja. Jenis baju yang dipilih adalah tshirt round neck warna hitam. Dan lokasi cetakan adalah dibahagian depan, belakang dan lengan baju. Tempahan ini di bahagikan kepada 4 jabatan  [ Read More ]

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors