• Tshirt Rewang – Promo Febuari 2015

       PROMOSI REWANG Kembali Lagi !!!!! Atas permintaan yang amat menggalakkan dan sempena aktiviti cuti sekolah yang bakal dipenuhi dengan undangan Majlis Perkahwinan. Kami berbesar hati menawarkan Harga Istimewa Tshirt Rewang kepada Keluarga dan Bakal Pengantin . Harga yang ditawarkan setanding dengan hasil cetakan terus dari Kilang kami sendiri. Anda boleh preview hasil cetakan ...

  • TSHIRT AKADEMI BADMINTON

    Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kami menawarkan perkhidmatan cetak tshirt secara pukal dengan cetakan yang dijamin berkualiti tinggi. Semua tempahan cetak baju layan menerima tawaran HARGA KILANG kami. Setiap sebut harga bagi setiap design yang hendak dicetak bergantung kepada tahap kesukaran design, kuantiti dan jenis material baju yang diperlukan. Untuk tempahan cetak baju sila klik ----> ...

  • Tshirt Heat Press

    Assalammualaikum dan salam sejahtera kami. Sedang mencari tempat cetak baju dengan menggunakan kaedah heat press?? haaa kami la jawapan nya. Bagi cetakan jenis heat press, tiada minimum order yang dikenakan. Sehelai pun boleh. Untuk memastikan kualiti gambar yang dicetak berkualiti dan cantik, pastikan gambar yang anda hantar bersize besar. untuk tempahan, klik HUBUNGI

  • AGENT / PENIAGA / BAKAL PENIAGA DIPERLUKAN!!!

    Assalammualaikum. Kini kami membuka peluang peniagaan kepada mereka yang berminat untuk menjadi usahawan tshirt dengan memasarkan design anda sendiri. Dimana kami berbesar hati menawarkan HARGA AGENT bagi setiap tempahan pukal yang anda lakukan. Caranya??? Hanya berikan kami salinan SSM dan kad pengenalan anda bagi bukti penglibatan anda dalam perniagaan. Dan anda akan diberikan salinan ...

  • Tempahan Tshirt TEAM BUILDING JPPA

    Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju secara pukal. Kepakaran kami adalah mencetak tshirt menggunakan Silk Screen, Heat Press, Embroidery atau Sulam. Setiap harga bergantung kepada design dan kuantiti. Maka pastikan anda mempunyai design atau simple draf cetakan yang dikehendaki bagi mengelakkan harga yang diberi tidak berpadanan. Kami cuba memberi ...

Bismillahirrahmanirrahim. Dengan izin-Nya berpeluang lagi kami berkongsi updated terbaru tentang tempahan cetak baju yang telah kami terima. Kali ni kami nak berkongsi tempahan dari seorang agen jualan kami. Tempahan nih dah lama, tapi baru terjumpa gambar ni dalam folder computer maka nak kongsi juga lah sebab design yang dihantar sangat menarik. ...

Continue

As salam semua. Dan Selamat datang melawat bagi mereka yang pertama kali singgah ke website kami. Untuk mereka yang masih baru, kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju dengan menggunakan kaedah silk screen. Silk screen merupakan kaedah cetak baju yang paling murah, cantik, dan tahan lama. So jika berminat nk tempah baju ...

Continue

As salam.  Salam hari khamis. Mudah-mudahan hari ini lebih baik dari semalam. Hari ini kami ingin berkongsi tempahan baju kelas yang telah dibuat oleh seorang pelajar sebuah sekolah di Johor Bharu. Pilihan baju yang dipilih adalah jenis baju berkolar kain lacoste. Kain lacoste ni macam kain baju polo yang kita selalu ...

Continue

As salam. Kali ini kami ingin berkongsi dengan anda semua hasil tempahan yang telah buat pelanggan kami. Jenis tempahan yang dibuat adalah tshirt round neck color hitam. Untuk pengetahuan pelanggan dan bakal pelanggan kami yang baru pertama kali ingin menempah cetak baju dengan kami, kaedah cetakan yang kami lakukan adalah dari  ...

Continue

As salam dan Salam 1 Malaysia. Alhamdullilah syukur atas kesempatan sekali lagi untuk mengUpdated webpages kami ini. Kekurangan tenaga kerja menjadi halangan dalam usaha untuk memaklumkan kepada semua yang kami masih beroperasi seperti biasa. Kerja mengambil tempahan cetak baju masih berlangsung. Segala updated terkini seperti promosi, kelas cetak baju, dll ...

Continue

Bismillahirrahmanirrahim. Dengan izin-Nya pada tahun baru 2013 ini, kami masih menjalankan Kursus Asas Cetak Baju bertempat di Ampang Water Front, Ampang Selangor. Kelas akan diadakan setiap Ahad, bermula jam 11pagi hingga 4petang Yuran: RM200/seorang , RM150/seorang (Pelajar). Kursus ini secara asasnya akan menekankan aspek teori dan praktikal, dimana peserta kursus akan diajar mengenalpasti ...

Continue

PROMOSI TAHUN BARU

Posted by Admin 5 Comments

PROMOSI TAHUN BARU..... PROMOSI AWAL TAHUN.... Haaaa....tengah mencari tempat untuk cetak baju dengan harga rendah?? Haaa kebetulan..kebetulan..., kini kami ada tawarkan cetak baju dengan harga serendah RM10 sehelai. Tak percaya kan?? Kami pun tak percaya, hihi. Tawaran ini hanya untuk tshirt round neck cotton dengan cetakan 1 color printing. Dan jumlah minimum ...

Continue

Assalammualaikum dan Selamat Tahun Baru 2013 buat semua yang dikasihi. Berbulan-bulan nampaknya website ini tak berUpdated. Maaf yer. Buat pengetahuan semua, kami masih beroperasi secara online. So segala tempahan secara online masih kami terima. Kepada mereka yang ingin menempah secara walk-in, boleh lah datang terus ke kedai baru kami di ...

Continue

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kali ini kami ingin berkongsi dengan tempahan cetak baju yang telah dibuat oleh pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM). Jenis tempahan adalah tshirt round neck warna hitam dengan cetakan hijau yang bersesuai dengan tujuan acara yang dilangsungkan. Untuk pengetahuan semua, kaedah yang kami gunakan untuk mencetak ...

Continue

Bismillahirrahmanirrahim. Salam Syawal buat semua. Musim-musim perayaan ni, pasti tiap-tiap minggu aktiviti dipenuhi dengan undangan open house dan kenduri kahwin. Tak ketinggalan juga dengan kami, perut kenyang je memanjang sampai tak muat tank perut ni. hihi. Syukur Alhamdullilah dengan rezeki yang diberikan oleh Allah. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan cetakan ...

Continue
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Assalammualaikum. Saban hari permintaan cetakan apron semakin tinggi. Ada yang ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors