• Tshirt Rewang – Promo Febuari 2015

       PROMOSI REWANG Kembali Lagi !!!!! Atas permintaan yang amat menggalakkan dan sempena aktiviti cuti sekolah yang bakal dipenuhi dengan undangan Majlis Perkahwinan. Kami berbesar hati menawarkan Harga Istimewa Tshirt Rewang kepada Keluarga dan Bakal Pengantin . Harga yang ditawarkan setanding dengan hasil cetakan terus dari Kilang kami sendiri. Anda boleh preview hasil cetakan ...

  • TSHIRT AKADEMI BADMINTON

    Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kami menawarkan perkhidmatan cetak tshirt secara pukal dengan cetakan yang dijamin berkualiti tinggi. Semua tempahan cetak baju layan menerima tawaran HARGA KILANG kami. Setiap sebut harga bagi setiap design yang hendak dicetak bergantung kepada tahap kesukaran design, kuantiti dan jenis material baju yang diperlukan. Untuk tempahan cetak baju sila klik ----> ...

  • Tshirt Heat Press

    Assalammualaikum dan salam sejahtera kami. Sedang mencari tempat cetak baju dengan menggunakan kaedah heat press?? haaa kami la jawapan nya. Bagi cetakan jenis heat press, tiada minimum order yang dikenakan. Sehelai pun boleh. Untuk memastikan kualiti gambar yang dicetak berkualiti dan cantik, pastikan gambar yang anda hantar bersize besar. untuk tempahan, klik HUBUNGI

  • AGENT / PENIAGA / BAKAL PENIAGA DIPERLUKAN!!!

    Assalammualaikum. Kini kami membuka peluang peniagaan kepada mereka yang berminat untuk menjadi usahawan tshirt dengan memasarkan design anda sendiri. Dimana kami berbesar hati menawarkan HARGA AGENT bagi setiap tempahan pukal yang anda lakukan. Caranya??? Hanya berikan kami salinan SSM dan kad pengenalan anda bagi bukti penglibatan anda dalam perniagaan. Dan anda akan diberikan salinan ...

  • Tempahan Tshirt TEAM BUILDING JPPA

    Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Kami menawarkan perkhidmatan mencetak baju secara pukal. Kepakaran kami adalah mencetak tshirt menggunakan Silk Screen, Heat Press, Embroidery atau Sulam. Setiap harga bergantung kepada design dan kuantiti. Maka pastikan anda mempunyai design atau simple draf cetakan yang dikehendaki bagi mengelakkan harga yang diberi tidak berpadanan. Kami cuba memberi ...

Assalammualaikum semua. Wahhh makan sakan nampak... makan-makan jugak tapi jangan lupa senaman ok. Nanti obes susah pulak nanti. Tempahan cetakan baju kali ini adalah bersempenan aktiviti perlawanan bola tampar. Jenis baju yang ditempah adalah jenis tshirt round warna hitam. Dan cetakan baju yang diinginkan adalah cetakan depan belakang. Untuk pengetahuan semua, ...

Continue

Assalammualaikum dan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat semua yang beragama islam. Hari ini dah pun Syawal ke 6. Apa macam cuti? pasti seronok kan selepas kita berjaya menahan lapar dahaga selama sebulan. Dan paling penting pasti ramai yang ambil cuti panjang untuk pulang ke kampung. Ni sabtu ...

Continue

Tempahan Tshirt ATV

Posted by Admin 1 Comment

Assalammualaikum. Hai semua...jom kita lihat hasil tempahan kami kali ni. Tempahan tshirt kali ini adalah dari seorang penggemar sukan lasak ATV. Jenis tempahan yang dibuat adalah tshirt round neck hitam. Cetakan yang diminta adalah cetakan hadapan dan belakang tshirt. Jumlah tempahan yang dibuat hanya 25 helai sahaja. Berminat? jom tempah......... TEMPAHAN     Untuk sebarang ...

Continue

Assalammualaikum semua. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan dari sebuah syarikat yang mengendalikan program-program Team Building. Menurut pengasas syarikat PERFECT MIND RESOURCES, tempahan baju kali ini bersempena untuk aktiviti team building yang akan diadakan di Pulau Kapas. Menarikk kan tempat bina semangat yang diadakan tu? Jenis tempahan adalah tshirt round ...

Continue

Assalammualaikum semua. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan dari pelajar Kolej Canselor, Universiti Putra Malaysia. Jumlah tempahan hanya 64helai sahaja, semuanya tshirt round neck warna putih. Suci bersih kan. =) Kepada pelajar-pelajar sekolah mahupun IPTA / IPTS yang bercadang untuk menempah tshirt bagi sebarang aktiviti, jangan segan-segan untuk menghubungi kami. Send ...

Continue

Assalammualaikum dan selamat sejahtera. Disini semua warga kerja Eizus Tshirt ingin mengucapkan Selamat Hari Guru buat semua guru di seluruh Malaysia. Tak kira la guru apa pun. hihi. Tanpa membuang masa, kami ingin berkongsi tempahan dari seorang organizer. Jenis tempahan yang dibuat adalah cetakan pada tshirt round neck hitam dan putih. ...

Continue

Tshirt CIC 013 UPM

Posted by Admin 1 Comment

Assalammualaikum dan salam 1 Malaysia semua. Kali ini kami ingi berkongsi tempahan dari pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM). Jenis baju yang dipilih adalah baju cotton berkolar. Semuanya berwarna hitam. Design yang hendak dicetak pula hanyalah design saiz A4 + 1 warna dibelakang baju dan logo 1 warna di hadapan baju. Jom lihat ...

Continue

Salam Jumaat semua. Kali ini kami ingin berkongsi dengan tempahan yang telah dibuat oleh pelajar UNITEN Kajang. Jumlah yang ditempah hanya 36 helai sahaja. Jenis baju yang dipilih adalah dari jenis tshirt round neck 100% cotton. Semua  baju adalah berwarna hitam. Bagi yang tidak mengetahui tentang jenis-jenis cetakan baju, tempahan yang ...

Continue

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Kali ini kami ingin berkongsi tempahan dari bekas pelajar Polisas. Tempahan ini bersempena reunion pertama mereka. Jumlah tempahan hanya sebanyak 30 helai. Jenis baju yang diminta adalah tshirt round neck hitam dan design yang berwarna oren. Mudah-mudahan berpuas hati dengan hasil kerja kami.     Jika berminat untuk mendapatkan ...

Continue

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera. Kali ini kami ingin berkongsi dengan tempahan dari Encik Suhaidy dari JKKP Ibu Pejabat. Tempahan ini bersempena Hari Keluarga yang telah diadakan pada hujung tahun lepas. Jenis tempahan adalah tshirt round neck 100% cotton warna merah dengan cetakan 2 warna dihadapan baju sahaja. Dan jumlah tempahan ...

Continue
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Assalammualaikum. Saban hari permintaan cetakan apron semakin tinggi. Ada yang ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors