Salam semua. Disebabkan Promosi Baju Rewang yang lepas mendapat sambutan yang menghangatkan, dan kini Eizus Tshirt sudah mempunyai ruang pencetakan yang lebih baik, kami berbesar hati untuk memberi SPECIAL PRICE lagi kepada bakal-bakal pengantin. Berikut adalah PAKEJ REWANG dan PAKEJ NON-WOVEN BAG yang kami tawarkan ……..

(Opss…nak tahu harga sila CONTACT kami yerh)

Kepada bakal-bakal pengantin, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan tshirt atau non-woven bag ini. Ia sesuai untuk dijadikan Souvenir. Baru la ada kelainan sekit kat majlis korang ni. Orang yang dapat tshirt n non-woven bag ni pun mesti sangat berbesar hati. =)

Kat bawah ni ada beberapa contoh design kami buat. Kalau berminat boleh la bagi tahu design mana yang berkenan dihati. Or kalau ada design sendiri, boleh lah send design sendiri yang bersaiz A4 ke Order Form kami. Dan jangan lupa bagi tahu yang korang ni pengantin  / Tunang yerh.

Contoh—– Nama: Mohd Hamirul Hamzah (Bakal Pengantin).

Berikut adalah contoh-contoh Design Sediaada kami. Untuk Non-Woven Bag, kami suggest untuk pilih design yang menggunakan font yang BESAR n TEBAL untuk dapatkan hasil yang Baik.

 

Rewang 1

Rewang 2

Rewang 3

Rewang 4

Rewang 5

Rewang 6

Rewang 7

Rewang 8

Rewang 9

Rewang 10

Rewang 11

Rewang 12

Rewang 13

Rewang 14

 

Haaaa….ada yang berkenan? or ada rasa nak tempah untuk event-event lain? Untuk sebarang pertanyaan, boleh la hubungi kami—-> CONTACT

6 Responses so far.

  1. Bie says:

    Nak tahu harga untuk ke 2-2 pakej ye

  2. shukri says:

    bagi sebut harga baju siap cetakan…tq

  3. azie says:

    nak tau harga sehelai berape?.untuk tshirt rewang..buget 30helai..tq

  4. eifa says:

    boleh bagi quotation tak untuk tshirt promo pakej pengantin ne.

    thanks!

  5. Ikha says:

    salam,

    saya bercadang hendak berkahwin pada 11/11/12
    boleh bagi saya quotation untuk thirst rewang
    quantity : 20 ke 25 helai

  6. RAPIDAH BT. SAAD says:

    nak tahu harga non woven bag untuk majlis kahwin, siap cetak nama pengantin


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.