PROMOSI TAHUN BARU

Posted by Admin 5 Comments

PROMOSI TAHUN BARU….. PROMOSI AWAL TAHUN….

Haaaa….tengah mencari tempat untuk cetak baju dengan harga rendah?? Haaa kebetulan..kebetulan…, kini kami ada tawarkan cetak baju dengan harga serendah RM10 sehelai. Tak percaya kan?? Kami pun tak percaya, hihi.

Tawaran ini hanya untuk tshirt round neck cotton dengan cetakan 1 color printing. Dan jumlah minimum tempahan adalah 30 helai. Tempoh promosi adalah TERHAD!!!!

Berminat? isi borang tempahan untuk mendapatkan invoice. ORDER FORM

 

Categories: Design, Special Price

5 Responses so far.

  1. chekgu says:

    singgah sini

  2. Seewty says:

    promosi sampai bila? Nanti dia punya design macamana erk?

  3. singgah sini.. menarik gak promosi ni.

  4. yamin says:

    Salam cikgu.
    !
    Ada tak cetak baju HKR KL 112? Kalau ada boleh dpt segera tak.hari khamis petang selewat2nya. Kalau adaplease cal me asap 0134886154 yamin manjung perak.tq

  5. mama lynn says:

    murah dah tu tp tu la , buat masa ni mmg xde planning nak beli byk2


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.