Assalammualaikum semua. Kali ni kami ada buat lagi promotion untuk Tshirt Couple. Apa yang special? Korang boleh buat karikatur muka korang sendiri kat atas tshirt tu. Promotion ini adalah usahasama antara Eizus Tshirt dengan kartunis dari Mycartoonnizz. So kalau siapa-siapa yang berminat, boleh lah hantarkan gambar paling ceria dan jangan lupa bagi tahu kami tentang gaya yang dikehendaki . Anda juga BOLEH  memilih warna tshirt kesukaan anda.  Warna tshirt boleh tengok kat catalog yerh.

Untuk pengetahuan korang, harga karikatur Rm30 tu….untuk karikatur outline sahaja. Kalau nak warna-warni + background tu, harga lain ye.

Untuk tempahan, sila hubungi kami. CONTACT

Dibawah ni adalah antara pakej yang disediakan oleh Mycartoonnizz. Sangat murah dan berbaloi-baloi. Sesuai untuk diletak di Frame, Banner, Kad Kawen, Cawan, dan Tshirt. So kalau siapa-siapa yang berminat, boleh lah hantarkan gambar paling ceria dan jangan lupa bagi tahu kami tentang tema + warna + gaya + latar belakang .

Anda bakal menerima 3 fail format JPEG berisolusi tinggi:
1. Set Outliner Hitam Putih
2. Set Full Digital Color No Background
3. Set Full Digital Color With Background

Sesiapa yang berminat untuk dapatkan pakej tersebut boleh la hubungi Mycartoonnizz. TAPI kalau nak print Tshirt sahaja. Boleh hubungi kami terus.

Set Full Digital Color With Background

Set Full Digital Color No Background

Set Outliner Hitam Putih

 

 

Untuk tempahan, sila hubungi kami. CONTACT

12 Responses so far.

  1. anim harizah says:

    xde t-shirt berkoler ker en tuan blog???hihi… nice..suke3…

  2. nurul ain says:

    berapa lama boleh siap ye?

  3. ika_itu_aku says:

    comel la yg ni..hikhik

  4. vert says:

    kalau nak buat utk satu family bleh? (4 org)

    • Admin says:

      Salam.
      terima kasih krn bertanya.

      utk tmpahan tshirt karikatur…
      kami menerima jugak karikatur berkumpulan / keluarga.

      Klu nk buat 4 orang…sy jz ambil RM150 je. Dah termasuk service karikatur + cetak + tshirt + pos.
      Save RM10.

      Klu beminat…boleh send gambar yerh.
      terima kasih.

  5. ita says:

    kalau sy nk tempah tshirt couple mcm mne?

  6. fyfy says:

    cnteknye…kalau nak buat tempahan untuk Set Full Digital Color No Background berapa harganye?

  7. atin says:

    salam…macam mne yea nk wt tmpahan

  8. hariana says:

    SY NK TEMPAH FAMILY TSHIRT..
    UTK HUBBY, SY (PREGNANT), N OUR PRINCESS TSHIRT UMOR 2Y LBH KURANG..
    TP XDE IDEA 4 DESIGN..
    ADE TAK TSHIRT PREGNANT?
    N ADE TAK JUMPER BABY YG MATERIAL SAMA?

    KLAU BOLEH NK WAT
    1-KING
    2-QUEEN-BABY INSIDE (MATERNITY TSHIRT)
    3-QUEEN
    4-PRINCESS
    5-BABY(JUMPER)


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.