Jeng..jeng… SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price hanya untuk (Tshirt Round Neck (apa-apa color) + 1 solid color printing). Dan harganya pula hanya RM…..…sahaja. Opss…nak tahu sila CONTACT kami yerh. Minimum 20 helai.

Kepada bakal-bakal pengantin, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan tshirt ni. Tshirt ni sesuai untuk dijadikan Baju Rewang atau Souvenir. Baru la ada kelainan sekit kat majlis korang ni. Orang yang dapat tshirt ni pun mesti berbesar hati. =)

Kat bawah ni ada beberapa contoh design baju rewang /souvenir yang kami buat. Kalau berminat boleh la bagi tahu design mana yang berkenan dihati. Or kalau ada design sendiri, boleh lah send kt Order Form. Dan jangan lupa bagi tahu yang korang ni pengantin  / Tunang yerh.

Contoh—– Nama: Mohd Hamirul Hamzah (Bakal Pengantin).

Kalau pengantin ada design sendiri, make sure design tu ada unsur-unsur Majlis Perkahwinan / Pertunangan yerh. Baru kami consider dengan special price tu. :-D

Rewang 1

Rewang 2

Rewang 3

Rewang 4. ( Alamak tak nampak lak pantun tu. hihi. Pantun tu berbunyi…..)

Adat Melayu bertahta dihati,

Sekapur sirih menambah seri,

Kehadiran undangan memang dinanti,

Bersama merai Raja sehari.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh la hubungi kami—-> CONTACT

20 Responses so far.

  1. Mah@mahu says:

    Sungguh cantik dan kreatif kalau nak lebih modal cuba masuk sini boleh cuba nasib….

    http://www.rekatee.com/?ref=mady83

  2. fm says:

    bakal pengantin je ke?

  3. TNSKY says:

    haha..lambat lagi SkY nak ajdi bakal pengantin nie..:-D tlg promote untk orang dpt komisen tak? ahaha :-p

    Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

    • Admin says:

      harga bakal pengantin murah.
      Boleh je bro makup suka hari kt bakal2 pngantin yg bro nk promote tu.
      poket bro pn berisi. heheh

  4. Suriaamanda says:

    wah..sgt menarik..apa2 jer kalau nak tempah ok kan..mcm utk family tapi limit x lebih 10 helai la..

  5. Aery says:

    Salam…sy nk oder bju rewang ni 30helai…
    1 solid kaler jer printing…
    utk my wedding…
    boleh emel quotation x….?

  6. Tips Hub says:

    menarik design dan ringkas….tpi yg penting mesej yg nk disampaikan tue penting….thanks…

  7. nurmisnan says:

    hai.. nice.
    satu helai berapa?
    tolong email saya untuk 50 – 100 helai please
    thanks

  8. dalela says:

    salam..berape harga sehelai ni ye??

  9. emma says:

    tolong bagi quotation baju ni boleh x….?

  10. Eizus Tshirt says:

    boleh isi form x… senang nk discuss.
    http://eizustshirt.com/hubungi/ atau admin@eizustshirt.com

    terima kasih.

  11. Eizus Tshirt says:

    boleh taik awak isi form, senang nk discuss.
    http://eizustshirt.com/hubungi/ atau send terus ke email sy admin@eizustshirt.com

    terima kasih.

  12. azaman says:

    nak tanya harga baju rewang berapa RM?

  13. daya says:

    promosi ni da abes ye??

  14. Shaz says:

    bleh tahu harga utk 30 helai


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.