T-shirt Design

Posted by Admin 118 Comments

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan silk screen printing ye. Harga diantara RM12 – RM25 sahaja. Ia bergantung kepada jumlah warna, kuantiti, dan jenis kain yang digunakan. Kalau yang nak tempah real picture atau Heat Transfer, kami  hanya terima tempahan bagi kuantiti yang banyak sahaja.


Categories: Design, T-shirt

118 Responses so far.

  1. K.A says:

    Kalau buat design sendiri pastu hantar print boleh ke????

  2. salam…law bju cop ada x??cop getah…n glow..buat x??

    • Admin says:

      glow in the dark yerh.
      Ada buat.
      Kalu nk anta design bleh email sy——->http://eizustshirt.com/hubungi-kami/

  3. faralolly says:

    alah , na kena order byk2 ke ?
    stu due jea ta bule ?
    :(

  4. mikaielle says:

    “Kalau yang nak tempah real picture atau Heat Transfer, kami hanya terima tempahan bagi kuantiti yang banyak sahaja.”

    maksud kau macamana bro kuantiti yg byk tuh?minimum berapa?

    • Admin says:

      Actually heat transfer tu agak mahal.
      bro send gmbar tu dulu, saiz yg cm mna, n bilangan baju yg bro nk buat.
      Nnt sy bg quotation.

  5. Farah N says:

    bagus ni kalau nak buat T-shirt kelas. ;)

    • Admin says:

      Ye..jgn lupa tempah kt sy yerh.
      Klu kuantiti banyak, Insyaallah sy boleh bg harga yg berpatutan.

  6. bee says:

    ya dah support awk nih, dah follow nk iklan kan blog awk kat blog saya ? just rm5 sebulan…..

  7. Ex Hacks says:

    Assalamualaikum, Bro ok ni kalau ex nak buat T-shirt
    kain ape bro ade? pastu kalo silk screen minimum bape kalo nak tempah & harga minimum tu plak bape?
    Kalo real pic & Heat Transfer tu minimum Ex kne order bape? serta harga? Kasi Kawtim maaaa.
    Ex memang nak buat nih so tolong PM kat email ok?
    apitexbender@gmail.com

  8. amie says:

    boleh tak nak tau silk screen printing tu mcm mana and minimum order brape? :D

  9. kalau nk 8 helai? xkn tak bole kottt.. kurg 2 je.. bole la..

  10. Mayang says:

    kalau untuk 36 orang berapa RM?
    t-shirt kelas.

  11. amaraziz says:

    hello. nak tanya. t-shirt yang digunakan jenama apa ? ambik dari mana ?

  12. naimz says:

    Salah satu alat promosi.melalui design baju pun leh..x trfikir pun..satu idea baru..good job :)

  13. che sakinah says:

    delivered ke amik sendiri bro? datang usha2 dulu kot2 teringin nak beli..

    • Admin says:

      sy deliver area ampang je.
      Selalu customer dtg ambik.
      Klu jauh2…..sy pos laju jerh.
      Nnt sila2 la tempah kt sy.
      Insyaallah harga boleh kasi adjust.

    • Admin says:

      sy deliver area ampang je.
      Selalu customer dtg ambik.
      Klu jauh2…..sy pos laju jerh.
      Nnt sila2 la tempah kt sy.
      Insyaallah harga boleh kasi adjust.

  14. Iklil says:

    hmmm….
    berminat jgk ni.
    Tp rse mcm payah jer nk bt brurusan gne dunia maya ni. kdai kt Kelantan ado x?

    • Admin says:

      Skrang sume guna online. So kne la cuba berurusan cara baru. heheh
      Jgn risau, customer sy smpai ke Sabah. Orait je mereka. heheh

  15. sya nk tya klu nk tempah t.shirt cotton around 50pcs cmpur bdk2 utk hari keluarga siap printing brp ye?blh delivery j.b x?nk colour black

  16. oren says:

    salam ,
    boleh tak kalau tshirt tuh letak gambar kartun .
    cam elmo keee , little miss ke ?

  17. Menarik! Nanti ble nak buat t-shirt, in’allah, eizustshirt yang dituju ^^

    Ampang area mna eh? Dekat dengan tesco ampang tak sebab saya study dekat kptm cheras, dekat dgn jj maluri :)

    http://magnoliapert.blogspot.com/

    • Admin says:

      Terima kasih Magnolia krn sokongan anda.
      Ampang dekat2 dengan area Hospital Ampang je.
      Tesco Ampang…..JJ maluri….kira dekat gk la tu.
      Kire senang la…klu awk nk pickup tshirt yg awk tempah.
      Klu tempah banyak..Insyaallah free delivery sy boleh bagi. Dekat je kot.. heheh :-)

  18. eyka says:

    salam..sya nk tempah bjue kelas..tapi sya x reti nk design bju nie..so kalu awk design + awk print sekali berapa yew…bdak dlam klz sya 2 adew 30 owng..
    lengan panjang x dew ke??? and sya bdak kolej masakan..bleh x??? harga x leh murah kew??/

  19. Kilaa says:

    hye, saye nk tny eizutshirt ade sediakan khidmat buat design x? sekali ngn printing lah. saye nk tempah tshirt kelas. dh ade theme sendiri juz x taw nk wat design cam ner.

  20. Thats some awesome stuff you put up O.O. I hope you will put up more posts!!!

  21. Your posts are always fun to read! I will visit often. Post more content soon!!!

  22. Your post was very interesting!! I hope you will update your blog! <333 I will check back frequently! =)

  23. wow, Im impressed you found that! Keep on putting up more updates!

  24. That was a very interesting read I want to learn more. I will make sure to bookmark this page!!

  25. Love the content that you are putting up! <3 Agree with you 100% ^^

  26. syuhaira says:

    errr….
    saya pown nak buat baju kelas…dah design…tp klu harga die bagi murah sikit boleh x…sebab kami ada 23 org..even kteorg budak sekolah lg…lgpown kteorg kene save bajet…sbb kteorg ddk asrama…warna die x bnyk sngt larh…bole larh…dlm 4 warna..

  27. shirat says:

    saya nak tempat dlm 5 helai jew..mcm ner..design saya buat..

  28. Intan says:

    kami masih dalam planning nak wat t-shirt kelas..nak bajet dulu..planning dalam 30-35 orang..lelaki lengan pendek dan perempuan lengan panjang. Satu design ada 4 warna. Kalau setiap t-shir ada tulis nama masing2 lain harga ke?

  29. matjim says:

    salam.
    berminat utk tempah. tapi sblm tu nk ty sket, ape beza ‘real picture’ dgn ‘heat transfer’ tu?? ada contoh x dua2 jenis tu??
    design dh ade, juz nk tau brp minimum sehelai tshirt dan brp lama tempoh utk siap.

  30. eizustshirt.com is very interesting !

    sportingbet promotional code

  31. Serikandi Abi says:

    Salam.

    Kalau nak tempah t’shirt labuh boleh ke?? em lagi satu, takda sweater ke?

  32. sj says:

    Salam,kalau saya nak tempah minimum dalam 10 helai..design lain2..boleh ke??..lepas tue antara heat transfer dengan silk screen printing..mane lg cun??..

  33. I found your blog on bing. I think it’s pretty good.

  34. fatin hanani says:

    hurm..t-shirt ni conform ehh kain dia ok??
    harga dy macam mana plak??
    maybe klu ok nak buat t-shrt kelas..tapi xpasti lagi..
    nak tau harga dan quality t-shirt ni mcm mana dulu?? boleh? :)
    thanks

    email: f_hanani@yahoo.com

  35. adam fikri says:

    kalau order 10 helai t-shirt boleh? harga berapa? plss rep admin..teringin nak buat ni..

  36. izzat aidil says:

    bro.. macam2 nak tanya ni.. nak buat baju kelas.. design dah siap.. jika ok saya nak order dari eizustshirt ni.. tapi nak tanya dulu la

    please email saya di : yshrcromwell@gmail.com

  37. siva nessen says:

    nak buat baju design sendiri……………tapi 1 helai je boleh ke

  38. FARIS says:

    menarik jugak! alaa.. tapi nak 1 jer x boleh ke? cuma kat depan tu ade perkataan FBY dan belakang ada url saye http://www.akulahfaris.com...

  39. raffy says:

    ampang ? 1 baju rm12 ~ rm 25 eyh ? murah nye , . saya nak tempah 22 boleh ? hurm , bagi alamat kat no saya 0178871943 , .

  40. a.amaniar says:

    em.t-shirt kelas harge berape..?
    boleh dapat in this year tak..?

  41. hanny says:

    Saya ingin tempah t-shirt utk pengawas dlm 80 helai . agak-2 brape kos nye ? sy da siap design . juz ltak logo+sedikit tulisan . cume ad 2 warna . lengan pendek utk lelaki n lengan pnjg utk perempuan . saya dari Batu Pahat , Johor . mcm mne harganya ?

  42. Krool Az says:

    Salam Tuan…saya tgh buat survey dan ada design utk 1 prjk tahun 2012 yg nak di print atas bju round neck (hitam)..2 kaler depan sja..kuantiti 40 helai..saiz random..boleh tak pihak Tuan bg quotation brapa RM sehelai..? kain tak mau yg bila dibasuh baju jd kecik..terima kasih..

  43. fiyya says:

    hye… nk tnye ni… leh tak wat baju kelas yg ade gmbar kitorang jd lukisan??? nk ltak kat blakang.. n ley dpt next year ta ?? order cuti blan 12 nih,, cara byran,, ermm, byar dulu or lpas dpt bru bayr? hehe,, thankkz sbb sudi dngar soalan mrepek nih… :)

  44. nurnajihah says:

    boleh saya tanye , kalau buat t shirt class , 1 baju boleh dpt bape ye ? dlm 20 cmtuh

  45. khairul rezuan says:

    baju sukan utk kanak2 sk rendah..kalu boleh 2 kaler..belakang ada tulisan AKADEMI BOLA SEPAK (PIBG)SK TAMAN DESAMINIUM..depan ada gambar org main bola atau tendang bola..nak temapah dlm 60-hingga 100 helai…boleh design tak?dan berapa harga dia..tq

  46. anis says:

    salam.na tanye bole x? t-shirt disediakan ea? n kalau print bnyk2 ta dpt diskaun ke?

  47. amal says:

    sweater with hooded
    design 2 color (1 color glow in the dark)
    design dpn blkg (depan kck je)
    kuantiti 25..berapa harga ye..

  48. Eija says:

    Nak quotation for shirt…50 helai..printing depan size A4…belakang print kecik je..blkg print cm size IC…

  49. mhd murshid says:

    berapa untuk 30 helai t-shirt(roundneck) colur black n white.??
    harga iku size bju x??
    lokasi:seremban
    email :emmet_jr@yahoo.com

  50. fathimah says:

    nk oder t-shirt kelas boleyh x??..
    nk tmph 25 helai.
    setiap helai mempunyai nmer masing2.
    and dkt blkng ader nmer sumer murid.
    ader 2 colour hitam putih..
    bjunyerw wrne hitam tp tulisannya wrne putih.
    kmi dr pasir gudang,johor..
    jumlh nyerw brpe ringgit..
    kmi nk sediakn budjec..sblm upsr

  51. fathimah says:

    hurmm..lg 1..
    size s/m/L..
    ukuran dier brpe inci

  52. arhani ali says:

    kalau nak long sleeve boleh tak and kalau buat style muslimah possible tak? ASAP jawab yer.

  53. Que says:

    saya nk buat 1o helai t-shirt bertulis
    tapi semua tulisan lain2..

    boleh ke?

  54. shukorralhakan says:

    saye nak buat baju t-shirt utk bola..dsign sendiri ade tak?

  55. sasa says:

    lau tshirt kawin nk tempah dlm 50 helai dpt Rm brapa yup?

  56. jua says:

    admin,,,de fb x,,,,nk add,,,sng skit nk cntct

  57. dynied says:

    salam,sye nk tnye brape diskaun yg bleh bgi klw sye tmpah 24 helai bju tuk kelas sye? klw shelai brpe?
    sye trpkir nk tmpah pde bju tuh dgn ade name pelajar kelas sye.. tpi tmpahan sye blom tntu lgi nk tmph ke tidak.. nk tnye hrga dlu.. tq

    • dynied says:

      bleh x bhgian blkng baju letk nme pljr klass mcm baju bola n then bwh tuh ade corak? britahu bju ni thn lme x klw basuh? takut2 x tahan cpt tnggal?

  58. Norastree Othman says:

    As salam,

    Bro boleh buat tshirt size 3XL tak?nak sehelai je dengan satu silk screen printing.logo uncharted 3: drake’s deception

    Berapa harga?

  59. kamarul says:

    salam.. saya nak tempah baju dalam 5 helai boleh… design saya bagi..please

  60. kyna says:

    saya nak buat jersey untuk 33 . design sendiri punye , macammane saye nak tempah ? boleeh bagi alamat And no phonee ?

  61. amir says:

    nak tanye nie kalau saya nak tempah baju design british boleh tak. Berape ringgit ekk.

  62. syiera says:

    asslaimualaikum..sy bnk tny..erm kalo tmpah bju untk klaz hrggnya sme ke???mksud sy untk pljar..

  63. Eddison says:

    Design utk 2 helai boleh x?

  64. aliya huda says:

    klu sy nak wat tshirt utk mjlis kahwin. kuantiti dlm 10 helai, tp x de design… blh x tlg bg design2 cnth utk sy buat plhn. tlg bg harga sekali. tq..

  65. nisa zati says:

    alamat kat mane?senang nak pegy kedai :)

  66. nisa says:

    salam. kami pelajar, akan mengadakan program lawatan sambil belajar ke Jepun. jadi kami mahu bekerjasama dengan pihak disini untuk memberi penjaaan kepada kami tidak kiralah dalam bentuk kewangan@barangan. mungkin pihak encik/cik/tuan/puan boleh memberi penjaan dalam bentuk t-shirt. segala pertimbangan dan kerjasama pihak disini untuk membantu kami, amatlah dihargai. sekian, terima kasih.

  67. fikah says:

    salam

    sye nx m’ngambil tempahan baju kelas tp menggunakan kain jersey…dlm mase 1 mggu b0le siap x??

    design nanti sya akan email kan…dalam 17 helai jerk..b0le x??

  68. zaza says:

    salam. kalau saya nak tempah t-shirt kelas yg berjenama tapi murah ada tak? kami bajet dlm rm20 je…

  69. fix says:

    around 200-300 pcs / custom made t-shirt (own design) boleh??

  70. akyumi says:

    saya mau tempah 45 helai untk murid tahun 6 dan 5 helai utk guru berapa kos? desg biasa saja ada nama murid2 di belakang di depan ada lencana sek.

  71. dalila says:

    admin…..

    kalau nak buat baju jenis raglan long sleeve boleh tak untuk 15 orang…..

  72. syu says:

    salam nk tnye..ade buat printing utk tshirt glow in the dark x?and bole send design sendiri x?agak urgent so hope to receive your reply a.s.a.p :’)) Thanks

  73. faris says:

    assalamualaikum kalau bwat GLOW brape hrga bgi 1 t-shirt?

  74. MY says:

    satu helai je boleh ke ? T.T

  75. maria says:

    salam nak tanya kalo nak tempah tshiert siap print 10 helai bape ye

  76. Winston's Boy says:

    Admin kat mner nk create t-shirt

  77. Yai says:

    Macm mana sy nak start bis ni?

  78. haifa says:

    klau nak wat baju sehelai jew b0le x??? bayar lebih !!

  79. sopia says:

    klau x ada design n need ur help to design it, boleh?

  80. Shaz The Crow says:

    Hai….saya ingin menempah baju quantity lebih kurang
    20 ke 30 helai sahaja utk dijual di Tapak Expo sebagai test market dgn design saya sendiri. Boleh saya tahu T/Shirt cotton jenis apa yg kamu cadangkan dan berapa harganya dgn quantity sebanyak itu?
    Baju Putih dan Design Merah & Hitam….Contoh : UN DES CLUB (Gambar sebiji bola) BARCELONA. Terimakasih

  81. shay says:

    Assalamualaikum . Nak tanya . Ada buat tak t-shirt berkolar ? kalau ada harga dia berapa ya ? (:

  82. sidah says:

    salam.. kalau saya nak tempah dlm kuantiti 20-30 helai, design sendiri then utk penghantaran mcm mane ye? area muar johor..

  83. elza says:

    nak tnyerw eizus t-shirt nie kt mnerw erk???

  84. elza says:

    eizus t-shirt nie kt mnerw???

  85. ameera fatin farhana says:

    takde cawangan dekat seremban ke? nak buat baju kelas 25 helai

  86. Mustafa says:

    saye nk tempah baju kelas tapi yng saye design sndiri….saye nk tanye harge brape untuk 1 baju??

  87. Mustafa Ismail says:

    Salam….klu sye nk tempah baju(design sye sndiri)bleh x?? Bleh x bagi email cause sye nk anta design baju tu…

  88. Wan Amirul says:

    kalau 10 helai je berapa ringgit eah? kalau print dpn belakang?

  89. effa K-colly CthyDoll says:

    hye leh tnyer admin ke? sy ade nk admin watkan jersey bola bleh ke? tp sy ada design sendiri kat cni,cmner leh ke x eyh?


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.