As salam.  Salam hari khamis. Mudah-mudahan hari ini lebih baik dari semalam.

Hari ini kami ingin berkongsi tempahan baju kelas yang telah dibuat oleh seorang pelajar sebuah sekolah di Johor Bharu. Pilihan baju yang dipilih adalah jenis baju berkolar kain lacoste. Kain lacoste ni macam kain baju polo yang kita selalu tengok kat shopping mall tu, haaa macam tu lah.

Kepada adik-adik yang nak buat baju kelas atau baju group, boleh send design kat kami. Kalau tak tahu cmne nak design, boleh lah cari contoh-contoh design kat google. Kami boleh redesign secara percuma. Kalau design complicated, kami akan caj sekit yer.

Jom layan gambar proses mencetak baju.

 

Bagi memudahkan pemberian harga, sila send design n nyatakan kuantiti bagi mendapatkan harga yang sewajarnya.

Untuk tempahan, sila isi form berikut – BORANG TEMPAHAN

atau

Email: admin@eizustshirt.com
Call/SMS/Whatsapp : 012 244 5492

2 Responses so far.

  1. ayiez says:

    Salam 1 Malaysia.
    saya ayiez ingin bertanya kan tentang minimum kuantiti untuk tempahan baju. Dan jaminan berapa hari untuk siap dan sampai jikalau diperlukan penghantaran secara pos?

    Terima kasih.

  2. dah boleh tambah masukkan dah sampel rekaan kami ni tuan admin… :)


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.