Assalammualaikum dan salam sejahtera. Apa khabar semua. Agak lama kami tak updated website ni disebabkan kesebukkan melampau membuat printing. Kali ni kami nak share 1 lagi tempahan. Tempahan kali ini dibuat oleh Eida dari Pandan Jaya buat team Faridism Photography. Jumlah tempahan yang dibuat hanya 5 helai tshirt round neck warna hitam. Untuk maklumat semua, tempahan kali ni kami gabungkan 2 jenis kaedah cetakan iaitu bahagian hadapan tshirt menggunakan kaedah Silk Screen, dan bahagian belakang tshirt menggunakan kaedah Heat Transfer.

Tshirt yang siap di bungkus cantik.

Pandangan hadapan dan belakang tshirt Faridism Photography

Taraaa….ini lah hasilnya.

Selepas buat cetakan hadapan, kasi tangkap gambar dulu. =)

Cetakan hadapan.

Gambar ni masa baru je selesai buat cetakan hadapan

Dah cetak mesti kasi kering dulu.

Closeup design bahagian depan tshirt.  Kaedah Silk Screen.

Closeup design bahagian belakang tshirt.  Kaedah Heat Transfer. Adoii tak clear lak gambar.

Untuk sebarang pertanyaan quotation, bolehlah  HUBUNGI kami. Bagi memudahkan pemberian quotation, sila sertakan DESIGN anda dalam bentuk JPEG atau Adope Photoshop atau Microsoft Word.

4 Responses so far.

  1. faizal says:

    salam,qty dlm 10pcs je pun bleh tempah ker?agak berapa rm ye..kalau kolar bulat berapa rm,berkolar pula berapa..tinggal kan no fon sekali

  2. farid says:

    :) wah best nye tshirt ktorg ade pamer kat sini hehe

  3. rizal says:

    Wah..macam berminat gak nak tempah ni.

  4. macam nak order jer… email saya sebutharganya..tq


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.