Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua. Hari ni, kami nak share tempahan dari Fara Fana. Tempahan ni adalam sempena Family Day. Kira dia yang handle bab order-order tshirt ni. hehe. Tempahan yang dibuat adalah sebanyak 57 helai. Ada macam-macam jenis baju. Contohnya; Round Neck short, Round Neck long ,  Round Neck (laddies cutting), Polo short, Polo long, dan Kids. Kira semua jenis ada. hehehe. Yerla….peringkat-peringkat veteran tak kan nak pakai tshirt biasa kot. Tak macho la. (^___^). Jenis printing yang dipilih adalah Silk Screen yerh.

Jom layan gambar-gambar yang sempat ditangkap dan dikongsi oleh Fara Hana.

Semasa proses mencetak

Ini proses layer pertama yerh.

Taraa…siap pun cetakan bahagian belakang.

Kiri: Bahagian hadapan (Nama semua lain-lain) ,  Kanan: bahagian belakang.

Adik comel.

Otai-otai bowling yang berjaya

Cik fara kasi pose baju belakang die. =D

Cik Fara dengan tunangnya.

Family Fara. Ni baru 1 family, ada banyakkkkkk lg team2 family lain. hehe

Ni satu lagi team keluarga lain.

Dah puas tengok? heheh. Bagi yang ingin bertanya atau ingin mendapatkan quotation, boleh lah send design dalam bentuk JPEG, Adope Photoshop, Adope Image atau Microsoft Word pun boleh. Hantar ke——-> CONTACT

2 Responses so far.

  1. nurmisnan says:

    nice… nanti akan ada order jika harga cantiklah.. hik3


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.