T-shirt Couple

Posted by Admin 55 Comments

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru atau Lama, Eizus Tshirt ada menjual Tshirt Couple. Tshirt ni bukan ready made, maksud nya kami akan kumpul order dulu dan hujung bulan ni baru kami cetak.  So kalau ada yang berminat nak tempah Tshirt Couple ni boleh la contact saya yerh.  Semua size ada.

KING & QUEEN Tshirt:  RM60 / couple set  atau  RM35 / helai

BF & GF Tshirt:  RM50 / couple set  atau  RM30 / helai

HANYA KEKASIH Tshirt:  RM60 / couple set  atau  RM35 / helai

HIDUP DENGAN CERIA Tshirt:  RM50 / couple set  atau  RM30 / helai

CINTA SEMPURNA Tshirt:  RM50 / couple set  atau  RM30 / helai

ALL ABOUT LOVE Tshirt:  RM50 / couple set  atau  RM30 / helai

JUST ENGAGED design 1 Tshirt:  RM50 / couple set  atau  RM30 / helai

JUST ENGAGED design 2 Tshirt:  RM50 / couple set  atau  RM30 / helai

Categories: Design, T-shirt

55 Responses so far.

  1. digituck's says:

    seru liat fashion disini ,, follow balik ya ! salam teman :)

  2. DiNaZ says:

    hi cuci mata sambil pollow balik!….sori lambat sampai!!bz ckit laaa

  3. dila says:

    salam….
    kalau nak tempah baju couple tp kita bg ayat nye leh ke?

  4. Cheli says:

    lawa baju… hehehehe

  5. astheams says:

    Sekedar share, ikon ikan

  6. suarapeople says:

    cun gak..tp mcm jiwang plak! ahahaha yang relax2 biasa2 xde ke…utk kapel rock2..haha indie rock darling

  7. fang says:

    hi hi nice to meet you here, thanks for visiting my blog, hope to see your visit again soon, have a nice day !! =D

  8. shinydonut says:

    ada size brapa je ni?
    L @ XL ada ke?

  9. amiey lee says:

    hi nak tanya…kalau couple tshirt custome made cmner ek?

  10. chaoi says:

    wow,macam nak angkat satu la tshirt couple ni

  11. dayah says:

    wah..cam best je.. de lg ke?
    camne nk order..?

  12. wah keren nich…

    bagus design…

  13. nanad says:

    mcm berminat laa…tshirt berkolar ade..then, warna aper yg ade..??

  14. Thanks a lot. This was special hearing

  15. web design says:

    Thanks for your blog post web site. One thing I would also love to comment on is always that while you just think of building a website for yourself, the chances are that you think of the web-site having all the features which are flash movies, stunning graphics, and also ultimate audios in working. But the matter which is unknown to you may be that these elements basically damage the prospects for the reason that what seems attractive on the surface is harmful for the search engine rankings.

  16. salam, nk tanya… lau design kite buat sendiri, harga kire cm ne ek??

  17. Aery says:

    Salam….
    nk tempah t shirt couple ni…
    3 psg…
    wording nti sy emel…
    emel sy quotation

  18. zila says:

    hai..

    if nak tempah..dsign yg 1st..King & Queen..tapi nak tukar kaler putih..bole ker??..

  19. noor azira abd ghani says:

    askum saya azira saya mmg minat sgt nk tshirt couple nie dah lama saya cari sebenarnye….. leh tak saya tau berapa harga tshirt couple.
    pls reply me.

    thks.

  20. mas saari says:

    salam;

    saya nak tempah t-shirt couple set “all about love” tu, tapi nak warna hitam boleh tak??

    saiz wanita : (L)
    saiz lelaki : (XXXL)

    berapa lama boleh siap?
    sebab nak bagi hadiah pemenang contest ni!

  21. salam..nk tanya..tempoh paling cepat boleh siap bila ye..nak pakai pd 28 April 2011?sempat tak?

    sy berminat dgn design KING & QUEEN tu.. saiz XXXL pun sama harga ke?pls reply asap.

  22. Lya says:

    saya berminat nak tempah tshirt couple. kalau design sendiri harga kira mcm mne eh ? tq :)

  23. nurul syuhada says:

    salam,nak tempah baju design yg king tu..pembayaran cam ne ye..boleh bank in x??kalau boleh,boleh x bg akaun no kt email saya…

  24. fadhdeela says:

    kalo design sndiri kira sama harga jugak ke??

  25. dieyba says:

    mcm ne nak order ey t-shirt couple nie ?? ada degsn len x ??

  26. dieyba says:

    berapa kalau 2 pasang ??

  27. nana comey,, says:

    nak tempah baju couple king and queen warna itam ,,,

  28. t-shirt couple satu set rm30 ke rm50?? confius.

  29. asfiza says:

    saya nak tanya,boleh buat kan t-shirt couple warna PUTIH dan tulisan BRIDE & GROOM warna HITAM tak?saya nk buat pre-wedding photoshoot.

  30. me says:

    kalau sy nak order 12helai termasuk 2helai bju kapel, brape ye?

  31. Scha says:

    awk , sy nap tempah baju .
    sy nap ayat sndri ,
    utk baju lelaki saya syunk sha n utk pmpoan saya syunk saeful .
    baju colour purple gelap ,
    size M utk lelaki n size S utk pmpoan ,
    boleh tak ?

  32. chik says:

    klu color selain black and white ade x?
    nk 0rder dlm 3 set tp lain2 design..
    design sendiri bley?

  33. sha says:

    sya berminat.. dengan King & Queen design..
    tapi nk tambah ayat sikit.. kat ujung..
    t0tal RM??
    size XL f0r men
    size M for gurl
    color.. mmg hitam saje 0r bley request lain?

  34. nurul fazila says:

    salam,kalau saya nak tempah baju couple set bf & gf ada lagi x?tapi saya nak tambah ayat sikit..macam mana nak tempah?

  35. nurul hidayah says:

    saya nk oder
    i’m the king forever saiz L dan
    i’m the queen forever sain XXL
    boleh x? cmne cara pembayaran dan phantaran ye ?

  36. Yana says:

    Hyep..saya nak tempah baju couple king & queen tapi caler putih bole tak???

  37. ika says:

    kalau long sleeve punye tok pompuan, short sleeve tok laki boleh buat tak?

  38. Aida says:

    Salam…ada x yg jenis berkolar

  39. Aida says:

    atau yg lengan panjang untuk perempuan..yg lengan pendek untuk lelaki….

  40. dira says:

    admin , harga tshirt trmasuk dgn kos pghantaran ke?

  41. lailuvizan says:

    lau minta tlg letak gambar,bole?

  42. azira says:

    mcm na nak buwt bayaran ? n cara nak tempah ,
    bgy laa no seng orang ramai kontek

  43. azie says:

    nk tnye.. nk tok contoh bju cple kt mne ye..??

  44. Amani says:

    Cane nak tempah ? Saya nak KING & QUEEN ..
    Size XL for Man .
    Size M for Girl .
    Byarnnya cmner ? klau guna pos ?

  45. ida says:

    Assalamua’laikum … kalo nak tempah guna design sendiri bole x ?? and baju untuk lengan panjang ade ?? =)


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.