Assalammualaikum semua. Wahhh seronok bercuti sempena Tahun Baru Cina ni ye. Ok kali ni kami ingin berkongsi hasil tempahan yang telah dibuat oleh Syazwani. Tempahan ini bersempana Family Day yang telah pun berlangsung pada bulan Desember 2011 yang lepas.

Syazwani memilih untuk custom tshirt. Apa yang di custom?? haaa….cuba lihat betul-betul kolar dan lengan tshirt tu, ada double sleeve yang berbeza warna. Jumlah tempahan adalah lebih 50 helai sahaja. Dan ia dibahagikan kepada 2 warna bagi membezakan lelaki dan wanita.

Jika ada yang berminat nak custom tshirt, kami hanya menerima tempahan bagi kuantiti yang banyak sahaja.

 

Untuk sebarang pertanyaan berkaitan tempahan atau apa-apa sahaja, sila hubungi kami. Kami akan cuba membalas email anda dengan kadar segera. HUBUNGI / TEMPAHAN

3 Responses so far.

  1. azizah bt hashim says:

    salam,
    saya nak tanya, berapa price untuk sehelai bj macam y syazwani punye “FAMILY DAY MAT JALI” ni?

    lokasi kedia dekat mana?

    boleh contact saya 013-6069 788.

  2. azizah bt hashim says:

    salam,
    saya nak tanya, berapa price untuk sehelai bj macam y syazwani punye “FAMILY DAY MAT JALI” ni?

    lokasi kedai dekat mana?

    boleh contact saya 013-6069 788.

  3. miera says:

    saya nak tnye harge baju untuk family day,,sya cuba col xdpt pon,,,boleh bg no lain..
    senang sya direct col je…


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.