Bismillahirrahmanirrahim. Dengan izin-Nya berpeluang lagi kami berkongsi updated terbaru tentang tempahan cetak baju yang telah kami terima.

Kali ni kami nak berkongsi tempahan dari seorang agen jualan kami. Tempahan nih dah lama, tapi baru terjumpa gambar ni dalam folder computer maka nak kongsi juga lah sebab design yang dihantar sangat menarik. Design yang menarik tetapi penggunaan jumlah color yang sedekit juga masih mampu menarik pembeli. Pada kata erti lain, siapa kata design tak colorful tak boleh jual dengan harga tinggi?

Agen jualan kami ini membuat jualan dikalangan pelajar politeknik semalaysia. 1 politeknik pula ada banyak bidang. So cuba kira berapa banyak design yang mereka hantar kepada kami dan berapa banyak helai pula yang mereka jual kepada pelajar. Bagus idea mereka ni.

Kepada mereka yang berminat nak jadi agen tshirt, boleh lah start target customer korang.

Jom layan gambar salah satu design yang dihantar.

 

 

 

Untuk Pertanyaan / Tempahan sila isi form ini yer——–> CONTACT

atau

Email: admin@eizustshirt.com
Call/SMS/Whatsapp: 012 244 5492

One Response so far.

  1. Marjana says:

    Salam , saya nak Tanya utk tshirt berkolar 70 helai bape rm? Saya di Sarawak. Terangkan sikit berapa kos penghantaran. I wish I can have the deal (:


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.