Selamat Tahun Baru Cina bagi seluruh kaum Cina di seluruh Malaysia dan dunia. Kali ni kami nak share gambar tempahan baju dari blog SYOK.MY. Kuantiti yang ditempah adalah 30 helai tshirt round neck warna hitam dengan cetakan logo mereka di hadapan dan dibelakang tshirt. Kaedah cetakan yang digunakan adalah jenis silk screen.

Untuk pengetahuan korang, blog SYOK.MY ni adalah sebuah blog baru. Blog ni banyak share bermacam-macam jenis cerita. Kalau nak tahu apa, jangan lupa lawat blog tersebut k.

Kalau ada sesiapa yang ingin menempah, sila isi form DISINI yerh..

Bahagian hadapan tshirt

Bahagian hadapan tshirt

Bahagian Belakang tshirt

Logo SYOK.MY

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, boleh hubungi sy di—> CONTACT

10 Responses so far.

  1. syok.my says:

    semua kaler hitam ke? bukan ada kaler merah, maroon dan brown?

  2. syok.my says:

    salam tuan kedai..

    t-shirt dah dpt semalam (8 feb 2011) dan semua t-shirt diterima dalam keadaan baik.. cuma ada masalah pd size utk t-shirt buatan Brothers T-shirt dimana size kecik dr size standard seperti yg diberitahu sblm ini..

    size M kecik sprt size S menyebabkan beberapa buyer mengeluh kerana terlalu sempit.. nak tak nak, saya terpaksa tukar dgn size L.. so, saya dah rugi kat situ..

    2 t-shirt ‘oren sport’ ok dan sememangnya mengikut size standard.. jadi kat sini saya cadangkan supaya eizus t-shirt menggunakan baju oren sport sahaja utk kepuasan pelanggan.

    apa2 pun, terima kasih utk good service..

    • Admin says:

      Salam, terima kasih krn menempah & memberi pendapat.

      Firstly sy mintak maaf kalau ada kesilapan berkaitan dengan saiz baju.
      Mungkin ada kesilapan pihak kilang semasa meletak Tag saiz baju.
      Hingga pihak supplier baju dan juga peruncit macam sy tak perasan, ye la dah terlalu banyak sangat baju..

      Actually, kebanyakkan customer sy prefer jenama Brothers berbanding oren-sport…sbb Brothers ni kain dia sejuk sekit.
      Tshirt warna-warni je sy pakai oren sport coz Brothers x keluarkan stok warna-warni.

      Sekali lagi …terima kasih dengan cadangan dan pandangan anda.
      Memang sukar nak memuaskan hati semua orang, sy cuma boleh bagi yang terbaik shja.. :-)

  3. ros says:

    singgah ya..

  4. ros says:

    singgah lg dcni..

  5. YANA says:

    singgah lagi cnie…..hihi

  6. mamat says:

    admin…sila email mamat..
    nak tahu mengenai harga yang syok.my buat.
    ceritamamat@yahoo.com


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.