Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt Sungai Congkak. Ia didatangkan dengan Tshirt round neck cotton warna putih dan hitam. Tshirt ni adalah untuk dijual kepada pengunjung-pengunjung yang datang ke kawasan rekreasi Sungai Congkak, Hulu langat. Dimana, kawasan rekreasi tersebut memang tempat yang sangat best untuk beristirehat. Sangat…sangat….Bestttttt.  Air sungai die sejukkkkkk. hehe

Kepada peniaga atau sesiapa yang ingin menempah tshirt untuk dijual atau aktiviti hari keluarga, sukan atau apa juga event, sila hubungi kami untuk sebarang pertanyaan. Anda boleh hubungi kami DISINI.

Tshirt yang telah disiapkan

Pandangan Hadapan

Proses mencetak. Masih 70% siap

Categories: Design, T-shirt

21 Responses so far.

  1. ahmadblog says:

    wow sangat kreatif,,maju terus ya,,

  2. freeman says:

    gud luck bro!!!

  3. aim says:

    ermm..ni bukan geng sufi ker??

    dah polow anda..

  4. ijat_asni says:

    time kasih sebab sudi singgah
    jemput la datang lagi
    ^___________________^

    http://ijatasni.blogspot.com

  5. sibutiz says:

    mampir pagi disini,sekalian lihat2…

  6. dea says:

    cantiknya…. klu belibanyak ada diskon kan?
    salam

  7. ros says:

    singgahbalas..

  8. aim says:

    dah polow.. mana lokasi anda?

  9. abu luqman says:

    singgah tgh hari….

  10. pirate says:

    Tq for the invitation. Design nampak mcm lawa. Kalu ada company event sy akan contact sml… Bro, nnt tinggalkn link kat my emel: pirate_kl@yahoo.com

  11. Miss Rinda says:

    Good Luck for ur bussiness ^_^
    i was following u,please foll me back ok,
    success 4 u ^_^v

  12. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  13. cikguhaslina says:

    kalau nak tempah nnt kita inform…

  14. ;;’ oh that is a nice piece of information, kinda refreshing on my brain “,”

  15. Thanks dude. That is interesting seeing


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Popular Posts

T-shirt Design

Antara design Tshirt yang boleh dibuat dengan kami. Kami menggunakan ...

T-shirt Couple

Salam Tahun Baru 2011 !!! Bagi pasangan-pasangan bahagia samaada Baru ...

Apron Design

Antara design apron pengusaha-pengusaha Restaurant, Kelas Coklat, Kelas Cupcakes, dll. ...

Tempahan Tshirt Sung

Salam Hari Minggu. Kali ni kami baru jerh menyiapkan tshirt ...

Special Price untuk

Jeng..jeng... SPECIAL PRICE untuk Bakal Pengantin / Tunang. Special price ...

Sponsors

  • I Love Photo Contest Blog
  • mycartoonnizz
  • Eizus Tshirt
  • Reviews of the best cheap web hosting providers at WebHostingRating.com.